Bir Müslümanın ihtiyacını giderenin, kıyamet günü ALLAH başka bir ihtiyacını giderir.

Öz Kevser Vakfımız çeşitli türlerde giyim ve eşya yardımı yaptı.

Bu kapsamda bir çok vatandaşımıza Bayan,Erkek ,Genç,Yaşlı ve gözümüzün nuru çocuklarımıza vakfımız tarafından ihtiyaç doğrultusunda giyim yardımları yapıldı Yeni evlenen kardeşlerimize yoksul ve mağdur durumda olan insanımıza ihtiyaç doğrultusunda ev eşyası yardımları yapıldı.

Bizlere ulaşan yardımları ve kendi kaynaklarımızdan hazırladığımız yardım malzemelerini hiç bir suretle geciktirmeden yerine ulaştırmaktayız. Sürekli toplum içerisinde bulunan gönüllü kardeşlerimiz vasıtasıyla muhtaç kişiler yerinde tespit edilmektedir ayrıca vakıf merkezinde ihtiyaç formu dolduran vatandaşlarımızda gerçek ihtiyaç sahipleri olup olmadıkları araştırılarak gerekli yardımlar yapılmaktadır.
Online Bağış butonundan veya banka hesaplarımızdan yardım yapabilirsiniz.

İrtibat No: 0212 613 7 666
GSM 1 : 0543 5729331