Bir Müslümanın ihtiyacını giderenin, kıyamet günü ALLAH başka bir ihtiyacını giderir.

Sizde yardıma ihtiyacı olanlara gönlünüzden geçtiği kadar destek olabilirsiniz.

Öz Kevser Vakfımız çeşitli türlerde giyim ve eşya yardımı yapmaktadır.

Bu kapsamda bir çok vatandaşımıza Bayan, Erkek , Genç, Yaşlı ve gözümüzün nuru çocuklarımıza vakfımız tarafından ihtiyaç doğrultusunda giyim yardımları, gıda, kırtasiye ve sağlık hizmetleri yardımları yapıldı ve yapılmaya devam ediliyor.

Yeni evlenen kardeşlerimize yoksul ve mağdur durumda olan insanımıza ihtiyaç doğrultusunda ev eşyası yardımları bizlere ulaşan yardımları ve kendi kaynaklarımızdan hazırladığımız yardım malzemelerini hiç bir suretle geciktirmeden yerine ulaştırmaktayız.

Sürekli toplum içerisinde bulunan gönüllü kardeşlerimiz vasıtasıyla muhtaç kişiler yerinde tespit edilmektedir ayrıca vakıf merkezinde ihtiyaç formu dolduran vatandaşlarımızda gerçek ihtiyaç sahipleri olup olmadıkları araştırılarak gerekli yardımlar yapılmaktadır.